Smaki Tortów




ANANASOWY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany ananasowej z dodatkiem przepysznych ananasów.
BABUNI PREMIUM-Krem czekoladowy na ciemnym biszkopcie kakaowym, a w nim aromatyczne wiśnie, migdały i bezy.

BORÓWKOWY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany borówkowej z dodatkiem przepysznych borówek.

BRZOSKWINIOWY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany brzoskwiniowej z dodatkiem przepysznych brzoskwiń.

CASSATE PREMIUM-Dwie warstwy puszystego ciemnego biszkoptu i jedna warstwa jasnego biszkoptu nasączonego alkoholem, przełożone kremem z bakaliami z dodatkiem czekolady.
CYTRYNOWY-Trzy warstwy jasnego biszkoptu nasączonego syropem , przekładany chrupiącym krokantem cytrynowym oraz puszystą bitą śmietaną z dodatkiem cytryn.
CZARNA PORZECZKA-Trzy warstwy jasnego biszkoptu , nasączonego syropem , z dodatkiem puszystej bitej śmietany o smaku czarnej porzeczki i porzeczkami w żelu.

CZARNOLAS-Trzy warstwy ciemnego biszkoptu przełożone nadzieniem czekoladowym oraz bitą śmietaną z dodatkiem wiśni.

CZEKOLADOWY NA BITEJ ŚMIETANIE-Tradycyjny tort czekoladowy na bazie bitej śmietany- na ciemnym, kakaowym biszkopcie nasączonym syropem.

CZEKOLADOWY Z BAKALIAMI PREMIUM-Na ciemnym biszkopcie nasączonym syropem znajduje się krem czekoladowy z bakaliami (rodzynki, orzechy, wiśnie).

FANTAZJA-Puszyste, jasne warstwy biszkoptu nasączonego syropem, przełożone bitą śmietaną czekoladową z dodatkiem wiśni w syropie, rodzynek w rumie, prażonych migdałów oraz bitą śmietaną białą.

JAGODOWY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany jagodowej z dodatkiem przepysznych jagód.

KAJMAKOWY-Trzy warstwy jasnego biszkoptu nasączonego syropem, przesmarowane nadzieniem toffi oraz przełożone bitą śmietana o smaku toffi.

KAWOWY PREMIUM-Tort na bazie jasnego biszkoptu nasączonego syropem, przełożonego kremowo – kawową masą z dodatkiem rodzynek i mlecznej czekolady.

KIWI-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany o smaku kiwi z dodatkiem przepysznych owoców kiwi.

KRÓLEWSKI-Trzy warstwy ciemnego biszkoptu nasączonego syropem, przesmarowane dwiema warstwami: bitą śmietaną czekoladową, oraz bitą śmietana białą z dodatkiem aromatycznych wiśni.

KOŚCIERSKI PREMIUM-Pyszny tort na ciemnym biszkopcie, z dodatkiem nadzienia toffii, orzechów laskowych blanszowanych oraz bitej śmietany o smaku migdałowym.

MALINOWY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany malinowej z dodatkiem przepysznych malin.

MARCEPANOWY PREMIUM-Nadzienie marcepanowe na jasnym biszkopcie nasączonym syropem.

MARCZELLO PREMIUM- Mocny czekoladowy smak. Trzy warstwy ciemnego biszkoptu, nasączonego syropem. Krem o smaku czekoladowym z rodzynkami nasączonymi w rumie.

MIĘTOWY Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany smaku mięty z dodatkiem kawałków czekolady.

MIGDAŁOWY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem, przełożone kremem migdałowym z dodatkiem płatków migdałowych.

ORZECHOWY-Biszkopt jasny nasączony syropem, przełożony śmietaną o smaku orzechowym z dodatkiem prażonych orzechów arachidowych.

PRALINOWY-Ciemny biszkopt nasączony syropem, przełożony bitą śmietaną o smaku trufli pomarańczowej z dodatkiem chrupek czekoladowych.

RAFAELLO PREMIUM-Tort śmietankowy: Trzy warstwy jasnego biszkoptu, połączone z bitą śmietaną o delikatnym smaku kokosowym z dodatkiem płatków migdałowych oraz wiórków kokosowych.

SZACHOWNICA-Warstwy ciemnego biszkoptu nasączonego syropem ułożone w szachownicę, przesmarowane marmoladą wieloowocową na dole oraz bitą śmietana owocową na górze.

SZKOCKI-Dwie warstwy ciasta czekoladowego nasączonego whisky, przełożone bitą śmietaną o smaku czekoladowym z dodatkiem kawałków czekolady, orzechów włoskich i rodzynek, oraz bitą śmietaną z dodatkiem czekolady, rodzynek i orzechów włoskich.

SZWARDZWALDZKI-Tort na spodzie czekoladowym, nakropiony wiśniówką, przełożony bitą śmietaną z dodatkiem aromatycznych wiśni.

ŚWIĄTECZNY-Jasny biszkopt nasączony syropem przełożony bitą śmietaną z dodatkiem cynamonu, mieszanki bakalii i owoców kandyzowanych oraz wiśni w syropie.

TOFFI-Tradycyjny tort na bazie bitej śmietany- na delikatnym biszkopcie nasączonym syropem , przekładany masą toffi i śmietaną z dodatkiem toffi

TORT Z CUKIERKAMI "MICHAŁKI" PREMIUM-Trzy warstwy ciemnego biszkoptu , nasączonego syropem , przekładany mlecznym kremem z dodatkiem masła i cukierkami " michałki ".

TORT Z CIASTKAMI "OREO" PREMIUM-Trzy warstwy ciemnego biszkoptu , nasączonego syropem , przekładany mlecznym kremem z dodatkiem masła i ciastkami oreo.

TRUFLOWY-Jasny biszkopt nasączony z alkoholem przełożony bitą śmietaną o smaku trufli z pomarańczą oraz chrupiącym krokantem orzechowym.

TRUSKAWKOWY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany truskawkowej z dodatkiem przepysznych truskawek

VALENTINES-Warstwa ciemnego biszkoptu nasączonego syropem z dodatkiem kremu orzechowego, gruszek w syropie i bitej śmietany czekoladowej.

WĘGIERSKI-Wyśmienity tort czekoladowy. Delikatny kakaowy biszkopt nasączony wiśniówką, przełożony kremem o smaku czekoladowym oraz wybornymi wiśniami w zalewie.

WIGILIJNY-Kakaowy delikatny biszkopt nasączony wiśniówką, przekładany bitą śmietana wiśniową z dodatkiem wiśni w żelu.

WIOSENNY-Trzy warstwy jasnego biszkoptu nasączonego syropem, przesmarowane nadzieniem morelowym na dole, oraz puszystą białą śmietaną o smaku cytrynowym u góry.

WIŚNIOWY-Trzy warstwy biszkoptu ciemnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany wiśniowej z dodatkiem przepysznych wiśni.

ZIELONE JABŁKO-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany o smaku zielonego jabłka z dodatkiem przepysznych aromatycznych jabłek.

Z BITEJ ŚMIETANY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany.

ŻURAWINOWY-Trzy warstwy biszkoptu jasnego nasączonego syropem z dodatkiem puszystej bitej śmietany żurawinowej z dodatkiem przepysznych żurawin.


SMAKI W WERSJI BEZGLUTENOWEJ:


BEZGLUTENOWY Z BITEJ ŚMIETANY-Delikatny jasny biszkopt bezglutenowy nasączony syropem z dodatkiem aksamitnej bitej śmietany.

BEZGLUTENOWY SZWARDZWALDZKI-Tort na spodzie czekoladowym, nakropiony wiśniówką, przełożony bitą śmietaną z dodatkiem aromatycznych wiśni.

BEZGLUTENOWY KOŚCIERSKI-Pyszny tort na jasnym biszkopcie bezglutenowym, z dodatkiem nadzienia toffi, orzechów laskowych blanszowanych oraz bitej śmietany o smaku migdałowym.

BEZGLUTENOWY OWOCOWY-Trzy warstwy biszkoptu bezglutenowego jasnego nasączonego syropem z dodatkiem kremu owocowego lub bitej śmietany owocowej z dodatkiem przepysznych owoców do wyboru :

-ananas

-banan

-borówka amerykańska

-brzoskwinia

-cytryna

-czarna porzeczka

-jagoda

-kiwi

-malina

-pomarańcza

-truskawka

-wiśnia

-zielone jabłko

-żurawina